Meer dan 3.000 producten voor de professional
Persoonlijke ondersteuning
Innovatieve producten
Concepten voor hoge omzetten
Product zoeken
Filters sluiten
van tot
  •  
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Artikelbild 1 des Artikels Rasierpinsel Vegan, Holzgriff
Scheerkwast
De 100% veganistische scheerkwast is perfect voor zelfbewuste mannen. Het haar is gemaakt van een nieuw type vezel dat bijna niet van echt haar te onderscheiden is. De scheerzeep laat zich hiermee goed verdelen en het schuimgedrag is...
Artikelbild 1 des Artikels Hair & Body Wash, 50 ml
Hair & Body Wash
De LaNature Hair + Body Wash voor onder de douche reinigt en verfrist grondig en is ook perfect voor haarverzorging. De huid droogt niet uit en wordt langdurig verzorgd. Een perfect 2in1-product.
Inhoud 50 Milliliter
Artikelbild 1 des Artikels Hand & Body Lotion, 50 ml
Hand & Body Lotion
De LaNature Homme Body Lotion is de optimale verzorging voor de actieve man. Trekt snel in de huid zonder restjes achter te laten. Ook op behaarde lichaamsgedeelten blijft de lotion niet plakken en laat een perfect verzorgd gevoel achter...
Inhoud 50 Milliliter
Artikelbild 1 des Artikels Deo Roll-on, 60 ml
Deo Roller - Homme Relax
De LaNature Homme Deodorant verzorgt en desodoreert goed en heeft een markante mannelijke geur.
Inhoud 60 Milliliter
Artikelbild 1 des Artikels Shaving Soap, 150 gr
Shaving Soap ""Home Relax""
De LaNature Homme Shaving Soap is een milde en verzorgende Franse zeep van plantaardige oliën. De Shaving Soap is extreem vol en verzorgt door de plantaardige oliën. De huid raakt niet geïrriteerd maar zacht en soepel.
Inhoud 150 Gramm

LaNature heeft ook een exclusieve verzorgingslijn voor de man. De beproefde producten van LaNature Homme hebben een nog fijnere textuur gekregen voor de eigentijdse, natuurlijke verzorging van de moderne man. Wij presenteren de LaNature Homme Relax-lijn nu met nieuwe texturen en een nieuw design.