Meer dan 3.000 producten voor de professional
Persoonlijke ondersteuning
Innovatieve producten
Concepten voor hoge omzetten
Product zoeken
Filters sluiten
van tot
  •  
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Artikelbild 1 des Artikels Display Shea Butter Ultra Rich Body Care
Display Body Care Ultra Rich 'Shea Butter'
Sheabutter – de Afrikaanse notenboter met wonderbaarlijke krachten. Sinds mensenheugenis gebruiken de mensen in de Sahel in Afrika Sheabutter, plantaardig vet uit de noten van de in het wild groeiende Shea-boom. Sheabutter is een unieke...
Artikelbild 1 des Artikels Shea Butter Ultra Rich Lip Balm, 4,7 g
Shea Butter Ultra Rich Lip Balm
Sheabutter – de Afrikaanse notenboter met wonderbaarlijke krachten. Sinds mensenheugenis gebruiken de mensen in Afrika in de Sahel sheabutter. Dat is plantaardig vet uit de noten van de in het wild groeiende shea-boom. Sheabutter is een...
Inhoud 4.7 Gramm

Sinds mensenheugenis gebruiken de mensen in de Sahel in Afrika sheabutter, een plantaardige olie uit de noten van de in het wild groeiende sheaboom.

 

Sheabutter is een unieke natuurlijke crème voor de huidverzorging en wordt in Afrika gebruikt als natuurlijk geneesmiddel ter voorkoming en genezing van diverse huidaandoeningen. Vooral de vele mogelijke toepassingen en de verbazingwekkende werking van sheabutter zijn indrukwekkend. In het gebied waar het van oudsher vookomt, vertrouwen de mensen op de ongelofelijke verzorgende werking en genezende kracht.

 

Sheabutter geldt daar als beproefd natuurproduct dat de huid tot op hoge leeftijd mooi en gezond kan houden. Hun kinderen worden er vanaf hun geboorte mee gemasseerd en verzorgd.

 

Men weet ook hoe men de ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen kan gebruiken bij jeuk, littekens en brandwonden. Zwangere vrouwen masseren zichzelf met sheabutter om striae te voorkomen.

 

De nieuwe lijn SHEA BUTTER ULTRA RICH van LaNature biedt een rijke verzorging en is vooral geschikt is voor de zeer droge huid.