Meer dan 3.000 producten voor de professional
Persoonlijke ondersteuning
Innovatieve producten
Concepten voor hoge omzetten
Product zoeken

Microblading

In de wereld van de permanente make-up heeft iedereen het over microblading. Met deze nieuwe techniek kunnen wenkbrauwen heel natuurlijk worden vormgegeven. Daarbij worden permanente make-upkleuren handmatige met mesjes (blades) in de huid gewerkt. Met de blades is het mogelijk om de fijnste haartjes te tekenen. Al naar gelang de tekentechniek krijgt elke wenkbrauw een eigen look. Bij zogenaamde HD- en 3D-wenkbrauwen zou je niet denken dat het permanente make-up betreft. De resultaten zien er heel natuurlijk uit, ongeacht de hoeveelheid eigen haartjes. 

Microblading is tegenwoordig een zeer populaire methode om wenkbrauwen vorm te geven. LCN biedt een gefundeerde opleiding en bijscholing op het gebied van microblading en de volledige uitrusting.

 

Micro-tapping

Veel vrouwen dromen van de perfecte, volledig natuurlijke make-up. Micro-tapping biedt een nieuwe vorm van pigmentatie die er absoluut natuurlijk uitziet. Natuurlijkheid moet bij permanente make-up altijd op de eerste plaats komen. Dankzij de nieuwe micro-tappingtechniek is dit mogelijk. Bij deze techniek worden pigmenten met behulp van speciale mesjes met de hand in de huid 'gedrukt' ofwel 'getapped'. Het resultaat: een met de hand ingewerkte volledige shading van de lippen, powder shading voor de wenkbrauwen of eyeliner.

Deze nieuwe methode biedt heel veel verschillende mogelijkheden. Het is de perfecte aanvulling op microblading.